Werkuitje

Boval Groep doet weer mee met de Dam tot Damloop!

25 augustus 2023

Ook dit jaar doen we als bedrijf weer mee aan de Dam tot Damloop op 17 september. We lopen ditmaal met 23 collega's van Boval Groep. En dat is een mooi aantal!

We zien ook dat er veel mensen meedoen die voorheen nog niet meeliepen met hardloop events. Zo zegt collega Job van Marketing die de inschrijvingen regelt: “Het is echt heel leuk om te zien! Veel collega’s moedigen elkaar aan om mee te doen en te gaan trainen. De inschrijvingen bleven maar komen, en nu dus een flinke groep van 23 mensen.”

Vorig jaar deed Boval Groep ook mee aan de Dam tot Damloop. Toen was er één businessteam van 10 man ingeschreven. Inmiddels is het aantal deelnemers dus flink toegenomen. Onderling worden er ook wat wedjes gelegd over wie hem het snelste gaat lopen of wie het snelste is van een team. Dat geeft een leuk competitief element. Maar uiteindelijk gaat het er natuurlijk om dat iedereen op zijn eigen tempo een geweldige sportieve prestatie levert.

We zien uit naar de resultaten en de finishlijn!

Deel dit verhaal

Meest recente verhalen

  • Onze medewerkers

    Willem: ‘Ik heb echt van mijn hobby mijn werk gemaakt’

    Sinds afgelopen februari ben ik 2 jaar in dienst. Het werken bij Boval Groep is leuk omdat het veel mogelijkheden biedt qua verzekeringen.

  • Onze medewerkers

    Van oranjegekte tot poulewinnaar

    Helaas, het EK zit er alweer op… maar wat hebben we genoten! Het was een tijd vol spanning, gejuich en samenkomen in ons vertrouwde oranje!

  • Werkuitje

    24 ICE Volleybalcup

    Op vrijdag 12 juli 2024 namen drie enthousiaste teams van Boval deel aan het 24 ICE volleybaltoernooi op het strand van IJmuiden.