Werkuitje

Marathon van Valencia

6 februari 2024

Boval Groep doet mee aan de Marathon van Valencia!

Afgelopen december besloten een aantal van onze sportieve collega’s om mee te doen aan de Marathon van Valencia. Op 3 december hebben maar liefst 17 van onze collega’s met bloed, zweet en tranen aan deze pittige marathon hard gelopen. Wat een succes en doorzettingsvermogen hebben ze laten zien!

Een jaar geleden begonnen onze collega’s aan een volledig trainingstraject. Door gepersonaliseerde trainingschema’s, coaching en gezamenlijke trainingen waren ze ready voor de 42 kilometer. Ze waren al eerder naar Valencia gevlogen om te acclimatiseren en zich goed voor te bereiden. Een aantal groepsactiviteiten, van het weer genieten en gezamenlijk dineren stond ook op de planning.

Veel collega’s doen altijd met vol enthousiasme mee aan hardloopwedstrijden. Individueel of in business teams starten ze aan de wedstrijden. Dit kunnen halve marathons zijn, hele marathons of wedstrijden voor een goed doel. Het is echt heel erg leuk dat onze collega’s samen met elkaar deze uitdagingen durven uit te gaan!

Deel dit verhaal

Meest recente verhalen

  • Onze medewerkers

    Willem: ‘Ik heb echt van mijn hobby mijn werk gemaakt’

    Sinds afgelopen februari ben ik 2 jaar in dienst. Het werken bij Boval Groep is leuk omdat het veel mogelijkheden biedt qua verzekeringen.

  • Onze medewerkers

    Van oranjegekte tot poulewinnaar

    Helaas, het EK zit er alweer op… maar wat hebben we genoten! Het was een tijd vol spanning, gejuich en samenkomen in ons vertrouwde oranje!

  • Werkuitje

    24 ICE Volleybalcup

    Op vrijdag 12 juli 2024 namen drie enthousiaste teams van Boval deel aan het 24 ICE volleybaltoernooi op het strand van IJmuiden.