Werkuitje

Sinterklaasfeest bij Boval!

5 december 2023

Ook dit jaar is Sinterklaas weer langsgekomen op kantoor met zijn pieten. Woensdagmiddag 22 november begon het spektakel rond 15:30.

Alle kinderen van collega’s waren natuurlijk aanwezig en mega enthousiast! Door het hele pand konden de kinderen spelletjes spelen zoals zaklopen, cadeaus gooien en kleuren. Sinterklaas en zijn pieten lazen voor ieder kindje iets voor uit het grote boek en naderhand kregen alle kinderen een cadeau die ze op het verlanglijstje hadden staan. Ook was er een photobooth, zodat je met je gezin en/of kindjes op de foto kon gaan! Voor alle collega’s stond er een chocoladebox klaar.

In totaal waren er 76 kinderen aanwezig met hun ouders! Tot volgend jaar!

Deel dit verhaal

Meest recente verhalen

  • Onze medewerkers

    Willem: ‘Ik heb echt van mijn hobby mijn werk gemaakt’

    Sinds afgelopen februari ben ik 2 jaar in dienst. Het werken bij Boval Groep is leuk omdat het veel mogelijkheden biedt qua verzekeringen.

  • Onze medewerkers

    Van oranjegekte tot poulewinnaar

    Helaas, het EK zit er alweer op… maar wat hebben we genoten! Het was een tijd vol spanning, gejuich en samenkomen in ons vertrouwde oranje!

  • Werkuitje

    24 ICE Volleybalcup

    Op vrijdag 12 juli 2024 namen drie enthousiaste teams van Boval deel aan het 24 ICE volleybaltoernooi op het strand van IJmuiden.