Onze medewerkers

Willem: ‘Ik heb echt van mijn hobby mijn werk gemaakt’

23 september 2024

Sinds afgelopen februari ben ik 2 jaar in dienst. Het werken bij Boval Groep is leuk omdat het veel mogelijkheden biedt qua verzekeringen.

Wat maakt het werken bij Boval Groep zo leuk?

Door mijn werk als accountmanager (buitendienst) bij Boval, heb ik met veel verschillende bedrijven te maken. Het grote aanbod verzekeringen dat Boval biedt voor deze bedrijven is uitgebreid met veel mogelijkheden. Wij bieden maatwerk verzekeringen en het is de uitdaging om zo goed mogelijk met klanten mee te denken zodat risico’s worden gedekt. 

Hoe ziet jouw afdeling eruit? 

Ik werk voor de buitendienst van Boval en ben daardoor veel onderweg, waardoor ik niet veel aanwezig ben op kantoor. Mijn collega accountmanagers en ik hebben wel veel onderling contact  met elkaar. Dit contact is fijn om even te kunnen sparren over bepaalde arbeid gerelateerde kwesties, bekende relaties en om elkaar advies te geven. Eén keer in de maand komen we bij elkaar op kantoor en bespreken we de nieuwe prospects en lopende acties. 

Wat is het leukste wat je ooit bij Boval hebt meegemaakt? 

We komen als buitendienst één keer per maand bij elkaar. Dat vind ik altijd heel erg leuk. Ik kijk er ook altijd naar uit, want het is iedere maand lachen, gieren en brullen. We delen met elkaar de ervaringen en laatste ontwikkelingen. De collega’s die er al heel lang werken, hebben de leukste verhalen en beginnen altijd uitgebreid met vertellen. Verder vind ik de uitjes en hardloopwedstrijden heel erg leuk. Zo maak je af en toe weer kennis met collega’s die je nooit ziet of spreekt. Ook grappig hoe je als buitendienst collega’s elkaar onverwachts in hetzelfde dorp kan tegenkomen, en dan spontaan besluit om samen koffie te drinken.

Op welke manier kun je je passie of interesses kwijt in je werk?

Ik ben al van jongs af aan geïnteresseerd geweest in grondverzet, vrachtwagens en allerlei machines. Ik heb ook heel lang met grondverzetbedrijven gewerkt en deze werkzaamheden vind ik heel leuk. Hierdoor is praten met loonwerkers een stuk makkelijker. Ik weet veel van deze branche af, waardoor het makkelijker is om bepaalde risico’s in te schatten. Ik heb echt van mijn hobby mijn werk gemaakt en dat maakt het elke dag nog steeds heel erg leuk!

Willem van Duivenboden
Accountmanager

Gerelateerde vacatures:

Deel dit verhaal

Meest recente verhalen

  • Onze medewerkers

    Willem: ‘Ik heb echt van mijn hobby mijn werk gemaakt’

    Sinds afgelopen februari ben ik 2 jaar in dienst. Het werken bij Boval Groep is leuk omdat het veel mogelijkheden biedt qua verzekeringen.

  • Onze medewerkers

    Van oranjegekte tot poulewinnaar

    Helaas, het EK zit er alweer op… maar wat hebben we genoten! Het was een tijd vol spanning, gejuich en samenkomen in ons vertrouwde oranje!

  • Werkuitje

    24 ICE Volleybalcup

    Op vrijdag 12 juli 2024 namen drie enthousiaste teams van Boval deel aan het 24 ICE volleybaltoernooi op het strand van IJmuiden.